Wie is Yasper Kuiper?

Yasper KuiperTijdens mijn opleiding Commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam is mijn interesse voor commercie gewekt en dan met name (online) marketing en communicatie. Dit zijn dan ook mijn specialismen geworden. Ik zie veel kansen voor bedrijven op het gebied van (online) marketing en communicatie. Ik merk dat ik daar vaak mijn eigen ideeën over heb. Daarom heb ik Marketing affairs opgezet. Marketing affairs biedt ondernemers de mogelijkheid om zaken met betrekking tot (online) marketing en communicatie uit te besteden. Dit doe ik voor meerdere opdrachtgevers in verschillende branches. Hieronder vind je een greep uit de opdrachtgevers van Marketing affairs.

Centrumbikes

DW Autoverhuur

Schaub & partners

Marketing affairs

Verder ben ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op marketing gebied, de zogenaamde Marketing affairs. Het houd mij scherp en stelt mij in staat om anderen tot nieuwe inzichten te brengen. Daarom struin ik het internet af op zoek naar marketing kennis en business weetjes. 

Met vriendelijke groet,

Yasper Kuiper

Contact

Neem gerust contact op en stel vrijblijvend een vraag. Mocht je al weten wat je wilt dan is dat mooi, dan kan ik direct aan de slag. Als je niet weet wat het probleem is, dan zullen we daar samen achter komen.

Kennis maken

Yasper Kuiper werkt volgens het concept van marketing affairs. Het begint bij online marketing en eindigt bij offline activiteiten. Klik hier om meer over marketing affairs te lezen. Co-creation is key in collaborations!

Advies

Naar aanleiding van ons gesprek zal ik je een paar creatieve opties voorleggen. Denk hierbij aan een Social mediaplanning, marketingplanning, communicatieplanning of website optimalisatieplan.

Uitbesteden

Het uitbesteden van de operationalisatie kan op veel manieren tot uiting komen: website bouwen, keywoordonderzoek, social media beheer, webteksten schrijven, content schrijven of bloggen.